-20%

EINHELL HIBRIDNI KOMPRESOR SOLO PRESSITO 4020460

Na zalihi

Šifra: 09050088

Kategorija: Alati i oprema, Električni alati

Jedinična mjera: kom

66,35 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 82,94 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Einhell Pressito hibridni kompresor je multifunkcionalni uređaj za pumpanje pod visokim i niskim tlakom.

Pressito koristi dva izvora napajanja, 220-230V električnu energiju ili bilo koju Power X-Change bateriju. Ta značajka uređaju omogućuje korištenje u kućanstvu ali i na terenu gdje je nedostupna električna mreža.

Visokotlačna pumpa pogodna je za pumpanje guma automobila ili bicikala.

Pressito je praktično koristiti na sportskim terenima za pumpanje lopti.

Visokotlačna pumpa stvara pritisak od maksimalnih 11 bar te se pritisak može ručno podesiti.

Funkcija automatskog isključenja osigurava zaustavljanje rada kompresora kada se postigne podešeni pritisak

Niskotlačna pumpa idealna je za pumpanje madraca, gumenih čamaca ili igrački na napuhivanje.

Mogućnost brzog ispuhivanja iste olakšava ispuhati te brzo spremiti za sljedeće korištenje.

Izmjena rada visokotlačne ili niskotlačne pumpe obavlja se pritiskom na gumb.

Uz kompresor dolaze i nastavci za pumpanje guma auta, bicikla, lopti i zračnih madraca odnosno gumenih čamaca koji imaju svoje mjesto na kućištu uređaja tako da se više nikad ne će izgubiti.

Pressito ima digitalni zaslon za praćenje trenutnog pritiska, a ručno postavljanje pritiska je vrlo jednostavno.

Zbog svog kompaktnog dizajna i male težine lako je prenosiv i skladištiv.

Pressito koristi baterije iz Power X-Change obitelji što znači da na njega odgovara bilo koja PXC baterija.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh