BOSCH AKU BUŠILICA GSR 14,40-LI

Na zalihi

Šifra: 09050129

Kategorija: Alati i oprema, Električni alati

Jedinična mjera: kom

213,19 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE:
Zakretni moment, maks. (tvrdo/mekano): 34 / 16 Nm
Broj okretaja u praznom hodu (1. brzina / 2. brzina): 0 – 400 / 1.300 min-1
Promjer prihvata stezne glave, min./maks.: 1 / 10 mm
Navoj bušnog vretena: 1/2″
Napon akumulatora: 14,4 V
Kapacitet akumulatora: 1,5 Ah
Težina s akumulatorom: 1,2 kg
Stupnjevi zakretnog momenta: 20+1
Duljina: 169,0 mm
Širina: 197,0 mm
O bušenja drva, maks.: 30 mm
O bušenja čelika, maks.: 10 mm
Promjer vijaka, maks.: 7 mm
Više brzina
Desni i lijevi hod
Elektronika
Auto-Lock
Mekani rukohvat
Svjetlo

Najmanja težina: samo 1,2 kg za savršeno rukovanje i rad uz najmanje zamaranje
Novo razvijeni 2-brzinski planetarni prijenosnik za snažne i svestrane mogućnosti primjene kod uvrtanja vijaka i kod bušenja
Sa 169 mm najkraća konstrukcija svoje klase za optimalno rukovanje, pogotovo pri radovima bušenja i uvrtanja vijaka iznad glave i na uskim mjestima
Bosch Electronic Cell Protection (ECP): štiti akumulator od preopterećenja, pregrijavanja i dubinskog pražnjenja
Potpuna 10 mm Auto-Lock stezna glava
Ugrađeno LED-svjetlo za osvjetljenje radnog područja, i na tamnim mjestima
Praktična kopča za nošenje na remenu drži alat uvijek pri ruci

Izuzetno je kompaktan s duljinom glave od samo 169 mm za optimalno rukovanje · Izuzetno lagan za 1,2 kg za rad bez zamora · Profesionalna izvedba s nedavno razvijenim 2-brzinskim mjenjačem za brzo bušenje i snažno vijak drva i metala · Optimizirani okretni moment za vijke i brzinu za 2-brzinsko bušenje · LED svjetlo Svijetli tamna područja rada · Minimalno 15% duže trajanje baterije zbog 1,5 Ah Li-ion baterija (usporedite 1,3 Ah) · Motorna kočnica za točne serijske vijčane spojeve.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh