BOSCH BLANJA PHO 20-82

Na zalihi

Šifra: 09050133

Kategorija: Alati i oprema, Električni alati

Jedinična mjera: kom

106,05 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Ručna blanjalica Bosch PHO 20-82

Kompaktna i snažna ručna blanja od 680 W za zahtjevne primjene do dubine skidanja strugotine od 2 mm
Dvostrano izbacivanje strugotina za priključak vrećice za prašinu ili usisavača – strugotine se po želji izbacuju na lijevoj ili desnoj strani uređaja, ovisno o radnoj situaciji
Patentirani Woodrazor sustav noža – lako blanjanje bez zamaranja, najjednostavnija i najbrža promjena noža i najbolja kvaliteta obrađene površine
Optimirani ventilator za izbacivanje strugotina sprječava zastoj strugotina – za rad bez prekida
Žljebovi u obliku slova V za precizno skošavanje kutova
Papuča za odlaganje koja se sama otklapa – sprječava oštećenje radnog predmeta ili noža blanje kod odlaganja blanje
Dubina žlijeba do 8 mm
Kombinirana ručka za sigurno vođenje i za bezstupnjevito podešavanje dubine skidanja strugotine

TEHNIČKI PODACI:
Dubina žlijeba: 0 – 8 mm
Širina blanjanja: 82 mm
Broj obrtaja u praznom hodu: 195000 ob/min
Težina: 2.4 kg
Napon: 230 V
Paralelni granienik: Da
Tip: Blanja
Model: PHO 20-82
Nazivna primljena snaga: 680 W
Predana snaga: 380 W
Dubina skidanja: 0 – 2 mm

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh