-10%

ŠINDRA PRAVOKUTNA 3T GUTTA – SMEĐA

Kategorija: Pokrovi

Jedinična mjera: m2

Cijena po m2 : 8,38  (63,14 kn) 7,54  (56,81 kn)

Proizvod trenutno nije raspoloživ, ali može se naručiti!
Molimo nazvati +385 91 310 00 26

Nema na zalihi

cijena: 8,38  (63,14 kn) /m2

Visoko kvalitetna bitumenska šindra na bazi staklenog voala, široke primjene. Pravokutni oblik, dostupna u četiri atraktivne boje: crna, crvena, zelena i smeđa. Pakiranje 3m2/paket.

Guttatec bitumenska šindra – visoko kvalitetni bitumen, obostrano nanesen na uložak od staklenog voala, osnovni je sastojak bitumenske šindre.
Bitumenski nanos dodatno uvršćuje uložak od staklenog voala i daje mu oblik. Kao završni pokrovni sloj koristi se obojeni mineralni granulat.

Guttatec bitumenska šindra postavlja se kao dvostruki pokrov na čvrstu drvenu podloga (OSB ploče). Kod dvostrukog prekrivanja treći sloj mora prekrivati početak prvog sloja. Šindra se pričvršćuje čavlima i samoljepljivim trakama. Rezultat je trajan i na atmosferske utjecaje otporan pokrov.

Pruža maksimalnu zaštitu od kiše, snijega, mraza i UV zračenja. koristi se diljem svijeta više od 100 godina za pokrivanje krovišta. Bitumenska šindra je pogodna za mnoge vrste krovišta, poput vrtnih kućica, kućica za alat, kuća za odmor, veranda…
Jednostavna je za postavljanje, omogućuju nesmetano rezanje i prilagođavanje podlozi (krovni otvori i kućice, kao i uvalama i izbočenjima na krovu). U zadnje vrijeme često se koristi kako u novogradnji, tako i u adaptaciji postojećih krovišta.
Adaptacijom postojećih krovišta od šindre lako se vrše popravci ili izmjene boje, prema želji vlasnika.

Prednosti:
– jednostavno polaganje
– fleksibilnost
– za sve krovne oblike
– atraktivni oblici i boje
– dugotrajnost

Mogućnosti primjene:

– vrtne kućice
– kućice za alat
– zaštita od vjetra
– krovne kućice, verande
– i ostale vaše ideje…