GUTTAPRAL K9 PLOČA ZELENA 2,00×0,855 m

Na zalihi

Šifra: 02020331

Kategorija: Krovišta, Pokrovi

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 0,00 

15,47 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Guttapral K9 NC bitumenska ploča 2000 x 855 mm
Praktično i povoljno rješenje

Saniranje ne mora nužno biti skupo: najbolji primjer za to su bitumenske valovite ploče za prekrivanje krovova. Vrijeme je za novi pokrov na vašoj vrtnoj kućici ili gospodarskom objektu?! U tom slučaju visoko kvalitetne, dugovječne a istovremeno povoljne GUTTAPRAL bitumenske valovite ploče idealno su rješenje za vas. Možete birati između 4 atraktivne boje.
Ploče su diljem godina upotrebljavane za oblaganje zidova kao i ostala saniranja okućnice i vrta.

Dugovječno rješenje za krov i zid

Na visoko kvalitetne GUTTAPRAL bitumenske valovite ploče, gutta izdaje 15 godišnju garanciju na vodonepropusnost. Pored toga materijal ima mnoge druge prednosti: otpornost na mraz i ostale vremenske uvjete, robustan je, može se lako obrađivati, iznimno lagan. Zahvaljujući ovim iznimnim karakteristikama, GUTTAPRAL bitumenske valovite ploče jednostavne su za obradu i rukovanje, samim time omiljen izbor majstora diljem svijeta.

Moderniziranje krovova sa GUTTAPRAL bitumenskim valovitim pločama

Visokoj stabilnosti ploče uvelike pridonosi višeslojna struktura koja omogućuje polaganje na laganu potkonstrukciju. S obzirom na to da se mogu prilagoditi različitim potkonstrukcijama, GUTTAPRAL bitumenske valovite ploče mogu se jednako koristiti za moderniziranje kao i za saniranje.

Savjeti za sigurniju i jednostavnu ugradnju

Ako slijedite osnovne upute za ugradnju, polaganje GUTTAPRAL bitumenskih valovitih ploča polazit će vam od ruke brzo i jednostavno. Važnu ulogu ima paropropusna, vodonepropusna krovna folija koja sprječava prodiranje vode koja može nastati kondenziranjem. Preporučujemo pritom korištenje guttafol visokokvalitetnih krovnih folija. Nakon opisane pripreme potkonstrukcije, slijedi jednostavno i brzo polaganje GUTTAPRAL bitumenskih valovitih ploča korištenjem pile, čekića i čavala pripadajuće boje.
Postavljanje ploča vrši se u suprotnom smjeru najčešćeg smjera vjetra. Obavezno obratite pažnju na bočno zamaknuto polaganje za pola ploče. Detaljnije upute potražite na uputama za ugradnju.

Prednosti

povoljan pokrov
dugovječan, bez održavanja
dostupan u četiri prirodne boje
iznimno lagan
jednostavna obrada i brzo polaganje
15 godišnje jamstvo prema jamstvenim uvjetima
Mogućnosti primjene

prekrivanje krovova
oblaganje zidova
saniranje starog krova
i ostale vaše ideje…

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh