ECO PRIM GRIP 5 kg TEMELJNI PREMAZ MAPEI

Na zalihi

Šifra: 01040089

Kategorija: Gruba gradnja, Veziva i ljepila

Jedinična mjera: kom

30,63 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Mapei Eco Prim Grip višenamjenski, već pripremljeni temeljni premaz na bazi umjetnih smola i silikatnog pijeska u vodenoj disperziji s vrlo malom emisijom hlapljivih organskih spojeva (VOC); za žbuke, izravnavajuće mase i ljepila za keramiku. Garantira hrapavu površinu idealnu za žbuke, mase za zaglađivanje i izravnavanje, na taj način osigurava izvrstan spoj na glatkim i neupojnim podlogama, regulira upojnost na upojnim podlogama.

Primjena:
Koristi se za osiguranje lijepljenja masa za izravnanje i zaglađivanje, ljepila za keramiku na upojnim i neupojnim podlogama, kao što su keramika, teraco i prirodni kamen u unutarnjim prostorima.

Primjeri primjene:
• Nanošenje žbuka na beton, zidane i druge podloge
• Primjena masa za zaglađivanje i izravnanje na postojećim unutarnjim podlogama od keramike, teraca i prirodnog kamena
• Polaganje keramike i prirodnog kamena na postojeće podove od keramike

Tehnički podaci:
• Konzistencija: kremasta tekućina
• Boja: siva
• EMICODE: EC1- ekstremno niska razina isparavanja
• Primjena na temperaturama između: 5 i 35 °C
• Nanošenje: valjkom, četkom ili kistom
• Vrijeme sušenja: 15-60 min (ovisno o okolnim uvjetima i o upojnosti podloge)
• Potrošnja: 0,2-0,3 kg/m2 (ovisno o upojnosti podloge)

Čišćenje:
Dok je još svjež, Eco Prim Grip se lagano može ukloniti vodom s poda, zida i alata. Jednom suh, može se ukloniti alkoholom ili Pulicol-om.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe Overseas Express na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu (Overseas Express), a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati OVDJE.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh