SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE zaprljanja nakon građevinskih radova 500 mL

Na zalihi

Šifra: 06020024

Kategorija: Boje, lakovi i premazi, Kemija

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 0,00 

4,81 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Opis:
– odstranjuje tvrdokorne naslage cementa, žbuke, građevinskih ljepila, mase za fugiranje, zidnih boja, emulzija i sličnih anorganskih i mineralnih naslaga
– vrlo brzo djeluje i izuzetno je snažan
– ne oštećuje i blag je na većini površina*
– blag prema ljudskoj koži – ne uzrokuje opekotine**

Primjena:
– nanijeti na željenu površinu (razrjeđivanje maks. 1:2 ovisno o težini zaprljanja)
– ostaviti da djeluje 5-30 minuta (ovisno o težini zaprljanja)
– ako je potrebno, proces možete ubrzati primjenom špahtle ili žičane četke
– tretiranu površinu dobro/obilato isprati vodom
– ne koristiti na visokopoliranom mramoru, granitu i umjetnom kamenu
OPREZ:
*oprez na površinama od aluminija i cinka, isprobati proizvod prvo na slabije vidljivom mjestu
*obavezno koristite zaštitne rukavice i naočale za oči

Tehničke informacije:
Opis: tekući proizvod za čišćenje na kiseloj bazi
Boja : zelena
Miris: bez mirisa
pH : 1
Rok trajanja: 2. godine

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe Overseas Express na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu (Overseas Express), a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati OVDJE.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh