SILIKON UNIVERZALNI S FUNGICIDOM PROZIRNI 280 ml SOUDAL

Na zalihi

Šifra: 03010164

Kategorija: Fasade, Stiropor, vuna i oprema

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 0,00 

4,78 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Univerzalni, građevinski silikon za spajanje i fugiranje keramičkih materijala, stakla i nekih metala.

Karakteristike:
Izvrsno prianja uz tipične porozne podloge – beton, ciglu, drvo, kao i ne-porozne – staklo, keramiku i ostakljene površine, te mnoge metale.
Široki raspon boja otpornih na izbljeđivanje
Nakon sušenja – trajno fleksibilan i otporan na sve vremenske uvjete
Primjena:
Povezivanje spojeva između različitih zgrada te završnih i tehničkih radova u građevinarstvu
Fugiranje unutarnjih i vanjskih keramičkih pločica
Provizorni radovi ostakljivanja (okviri izrađeni od netretiranog drva ili oslikani uljanim bojama)
Brtvljenja u rashladnim sobama, ventilacijskim sustavima u proizvodnji spremnika
Ne primjenjivati na PVC, akrile i metale osjetljive na koroziju.

Dostupna pakiranja: 60 g (blister), 280 ml (uložak)
Dostupne boje: bezbojna, bijela, siva, crna, smeđa, bež

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe Overseas Express na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu (Overseas Express), a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati OVDJE.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh