-10%

RATIOGLATT L 25 kg žbuka strojna gipsana BAUMIT

Na zalihi

Šifra: 03020244

Kategorija: Fasade, Žbuke i ljepila za fasadu

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 225,00  202,50 

8,10 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 9,00 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Lagana gipsana žbuka za strojnu ugradnju u unutarnjim prostorima

Lagana jednoslojna strojna žbuka izvanredne obradivosti i izdašnosti za sve unutarnje prostore, uključujući mokre čvorove grupe: W1, W2 i W3 ( kupaonice i kuhinje u kućanstvu).
Priprema površine kod postavljanja pločica prema normi ÖNORM B 2207, za zidove sa zidnim grijanjem pogodno do max. temperature od 40°C.

Granulacija 1 mm.

Prije početka žbukanja potrebno je postaviti na sve rubove i kutove kutne profile.
Podlogu navlažiti i strojno gusjeničasto nanijeti žbuku u potrebnoj debljini (najmanje 10 mm, najviše 25 mm), razvući žbuku H-letvom i nakon skrućivanja žbuku ravno razvući, nakon skrućivanja porezati trapez letvom, navlažiti, filcati i zagladiti.

Tehničke karakteristike:
Lambda R: 0.6W/mK
Gustoća suhog materijala: cca. 1150kg/m3
Snaga savijanja: 1N/mm2
Utrošak: cca. 11kg/m2 kod 10 mm debljine žbuke
Tlačna čvrstoća nakon 28 dana: 2N/mm2
Maksimalna veličina zrna:1mm
Debljina žbuke: 10mm zid
Pakiranje: 25 kg vreća

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh