JUBIZOL ACRYL FASADNA BOJA 5 L

Kategorija: Boje i lakovi

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 0,00  (0,00 kn)

Na zalihi

Cijena

cijena: 25,59  (192,81 kn)

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Akrilna fasadna boja.
JUB ACRYLcolor akrilna fasadna boja nije štetna za okoliš, izrađena na osnovi vodene disperzije polimernih veziva. Namijenjena je za bojanje čvrstih, fino žbukanih odnosno fino zaglađenih fasadnih površina i u praksi se najčešće upotrebljava kako za manje stambene objekte tako i za veće objekte.

Karakteristike:
-jako vodoodbojna;
-dobro pokrivna;
-otporna na atmosferske utjecaje;
-jednostavna za nanošenje.

Primjerena je prije svega za dekorativnu zaštitu čvrstih, glatkih (zaglađenih) odnosno fino i jednakomjerno hrapavih fasadnih površina, koje su bez pukotina ili nekih drugih grešaka i anomalija. Kao prijmer, već karbonizirane klasične vapnenocementne žbuke ili barem mjecec dana stare cementne ili cementom ojačane produžene žbuke, najmanje dva mjeseca stare neožbukane betonske fasadne površine, vlaknocementne i njima slične fasadne ploče, fasadne opeka i slično.

Moguć je i nanos na dobro prihvaćene stare akrilne, silikatne i silikonske premaze i na fino hrapave dekorativne žbuke svih vrsta.

Film boje se odlično prima na podlogu i otporan je na djelovanje dimnih plinova, ultraljubičastih zraka i drugih atmosferilija, zato je postojan u svim klimatskim uvjetima, pa i na padalinama izloženim fasadnim površinama visokih objekata sa minimalnim krovnim napustima.

Dostupno u širokoj paleti nijansi.