-20%

EINHELL AKUMULATORSKI ODVIJAČ TE-CI 18 Li-Brushless-Solo 4510030

Na zalihi

Šifra: 09050056

Kategorija: Alati i oprema, Električni alati

Jedinična mjera: kom

82,29 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 102,86 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Einhell TE-CI 18 Li Brushless je akumulatorski odvijač iz Power X-Change obitelji čime se obogaćuje značajkama poput korištenja visokokvalitetnih Power X-Change litij-ionskih baterija koje su kompatibilne sa svim ostalim uređajima bilo koje jačine. Osim kompatibilnosti baterija, odlika PXC uređaja je kompaktni dizajn, jednostavno rukovanje te iznimna snaga i izdržljivost. Brushless motor ne koristi četkice. Odlike brushless tehnologije su veća snaga uz duži rad između punjenja te općenito duži životni vijek uređaja pošto ne treba mijenjati četkice nakon nekog vremena. 180 Nm zaokretnog momenta bez problema šarafi vijke bilo koje veličine i dužine.

Prihvat odvijača je unutarnji šesterokut (HEX) 6,35 mm odnosno klasičan prihvat za bitove koji se osigurava mehaničkim zaključavanjem položaja.

Precizna elektronska kontrola brzine okretaja korisniku omogućuje podešavanje ovisno o vrsti materijala nad kojim se radi. Tom značajkom odvijač se štiti od preopterećenja, a materijal od oštećenja uslijed prevelikog ili premalog broja okretaja. Zahvaljujući skraćenom i laganom dizajnu izrade, ergonomskom “soft grip” kućištu apsorbira se prijenos udarne sile na ruke korisnika. Einhell TE-CI 18 Li Brushless akumulatorski odvijač isporučuje se bez baterije i punjača.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe Overseas Express na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu (Overseas Express), a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati OVDJE.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh