-20%

EINHELL AKUMULATORSKA BUŠILICA TE-CD 18/48 Li-i-Solo 4513926

Kategorija: Električni alati

Jedinična mjera: kom

Na zalihi

Cijena

cijena: 83,62  (630,03 kn) /kom cijena: 104,52  (787,51 kn) /kom

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Snažna 18 V akumulatorska udarna bušilica Einhell TE-CD 18-2 Li-i je optimalan alat za bušenje i odvijanje u drvu, metalu i plastici, a udarna značajka omogućuje bušenje u beton, ciglu ili kamen. Zupčanici su metalni što jamči dug životni vijek uređaja. Motor s 25 stupnjeva zakretnog momenta i maksimalnih 48 Nm te dvije brzine rada, maksimalnih 21.600 o/min, obavljaju sve kućanske poslove na vrhunskoj razini. Maksimalni promjer svrdla za beton je 15 mm te više ne će biti problem postaviti vješalice, zidne police, lampe…

Praktična “Quick stop” funkcija omogućuje korisniku rad bez čekanja da se glava bušilice zaustavi. Nakon otpuštanja prekidača bušilica automatski staje.

Alati za bušenje i odvijanje do maksimalnih 13 mm se mogu brzo i lako mijenjati s obzirom da bušilica ima brzosteznu glavu. Korištenjem snažnih Li-ion baterija ova akumulatorska bušilica je dimenzijama mala, lagana, praktična, ali ujedno i vrlo snažna. Kućište je izrađeno ergonomski, dodatna drška doprinosi preciznosti bušenja, a metalna kopča za remen omogućuje da se bušilica uvijek drži pri ruci. Einhell TE-CD 18-2 Li-i aku udarna bušilica je član Power X-Change obitelji stoga na nju odgovara bilo koja Power X-Change baterija koja se može koristiti i na drugim uređajima PXC obitelji. Einhell TE-CD 18-2 Li-i akumulatorska bušilica dolazi bez baterije i punjača.