NOVO u asortimanu – DEWALT ALATI

Poznat po svojoj kvaliteti i izdržljivosti alat DeWalt je osvojio tržište! DeWalt je vodeći proizvođač industrijskog alata sa više od 300 različitih alata za profesionalne korisnike i kućnu radinost. Osim toga, tvrtka u ponudi ima 800 različitih dodataka za električne alate, od svrdla, čekića, laserskih mjerača do kompresora,…

Dewalt Multi Tools
Dostupni u kabelskim i bežičnim modelima, Dewalt multi alati mogu se koristiti za lakše obavljanje raznih zadataka. Od brušenja, piljenja metala, pravljenja velikih rupa, podrezivanja vrata i rezanja kroz drvo i suhozid, Dewalt višenamenski alat jedan je od najsvestranijih električnih alata koje možete imati u svojoj radionici ili na gradilištu. Najbitnije značajke DeWalt višenamjenskog alata su:

Motori bez četkica koji daju do 57% dulje vrijeme rada u odnosu na motore s četkicama.
Sustavi dodataka QUICK-CHANGE koji vam omogućuju prikladnu promjenu oštrica i dodataka bez ključeva.
Integrirana svijetla LED svjetla koja osvjetljavaju tamnije površine kako bi se osiguralo precizno rezanje.

Dewalt električne bušilice
Obavezna oprema za svaku kolekciju alata, Dewalt bušilice su korisne na mnogo načina. Sposobne ponuditi velike brzine i mnogo okretnog momenta, Dewalt bušilice koriste se za bušenje rupa svih veličina i za uvrtanje čak i velikih vijaka uz minimalan napor.

Kupnja seta električnih alata Dewalt je isplativa alternativa kupnji više pojedinačnih električnih alata Dewalt. Kombinirani kompleti električnih alata Dewalt s kabelom daju više snage i neograničeno vrijeme rada.

Obavite posao uz maksimalnu učinkovitost kupnjom niza električnih alata Dewalt. Pronađite Dewaltove kombinirane komplete u bežičnim i kabelskim opcijama, bilo za osobnu ili profesionalnu upotrebu.