NOVO u asortimanu: BIHUI profesionalni alat za keramičare!

Prateći potrebe tržišta koje uz širok asortiman zahtjeva sve veću kvalitetu proizvoda, neizbježno smo se susreli sa BIHUI alatima za keramičare, koji se u segmentu navedenog postao neizbježan.
Vjerujemo da je svaki majstor keramičar koji drži do sebe i svoga rada bar čuo za brend BIHUI. Samim tim što mu je navedeni alat na dohvat ruke u svim poslovnicama Izolirke, podižemo kvalitetu rada keramičara na zavidne razine. 
Uz ključnu riječ inovacija i kvaliteta, BIHUI razvija alate za profesionalne instalatere i nastoji se usredotočiti na dizajn, proizvodnju i distribuciju alata i strojeva za polaganje pločica, za sigurno rukovanje, transport i rezanje pločica velikog formata kao i postavljanje svih vrsta keramičkih i porculanskih pločica.
Cijeli asortiman proizvoda alata velikog formata orijentiran je na rješenja i razmjenu iskustva s profesionalcima. To je bitan korak u procesu razvoja i uz ovu interakciju nastaju praktični proizvodi koji se ističu kvalitetom i primjenom, omogućujući da rad bude lakši i manji naporan.

     


https://www.izolirka.hr/kategorija-proizvoda/alati-i-oprema/pribor/filters/pwb-brand/kozul-d-o-o/ 

Moglo bi Vas zanimati

Na vrh