Doručkovali smo sa Wienerbergerom

Neformalno druženje građevinskih izvođača, trgovaca i predstavnika Wienerbergera ovu su srijedu učinili produktivnom, kreativnom i obećavajućom za sve sudionike. Predstavljanjem programa Wienerbergerovih perjanica Porotherma, Tondacha i Semmelrocka zainteresirani izvođači su iskoristili za rješavanje nedoumica i kristaliziranje pojedinih detalja u mogućnostima i implementaciji proizvoda iz asortimana spomenutih proizvođača.

Sve popularniji Porothermovi profi blokovi bili su zvijezde druženja na kojem su svi zainteresirani mogli dobiti potvrdu o njihovim prednostima pri ugradnji u smislu jednostavnosti, dugotrajnosti, praktičnosti i funkcionalnosti u odnosu na druge, tradicionalnije konkurente.

Tondachov krovni prozor više nije novost na tržištu, što su potvrdili izvođači svojim komentarima i spremnosti da daju šansu i tom proizvodu u odnosu na konkurenciju.

Semmelrock je dokazao da je kreativa za sebe. Osim uistinu širokog spektra boja i oblika iz asortimana opločnika, njihovom kombinacijom samo je nebo granica, a mogućnosti personaliziranih okućnica, prilaza i drugih podnih površina je zagarantirana. Nadopuna artiklima cvjetnjaka, travnih ploča i ostalih artikala samo su zapečatili svoju visoku poziciju u svijetu “kocki”.

A kako nam je bilo,….

Moglo bi Vas zanimati

Na vrh