Bez nečistoća na Vašoj fasadi uz Ceresit

Upoznajte nove prednosti korištenja CT 74 i CT 75 dekorativnih završnih žbuka!

  • Efekt samočišćenja – zbog antistatičkih i hidrofobnih svojstava žbuke, čestice prljavštine se odbijaju od njene površine i njihova adhezija je smanjena. Nečistoće koje ostanu na fasadi odnose se vodom i vjetrom.
  • Visoka elastičnost – čvrsta i gusta struktura Ceresit CT 74 i CT 75 silikonskih žbuka povećava otpornost na temperaturne fluktuacije i mehaničke utjecaje. Žbuke su fleksibilnije što sprječava pojavu mikropukotina.
  • Zaštita od algi i gljivica – formulacija Ceresit CT 74 i CT 75 silikonskih žbuka je razvijena kako bi se smanjio rizik od stvaranja povoljnih uvjeta za pojavu gljivica i algi. Efekt smanjenja rizika postignut je uz:

Double-Dry tehnologiju

Biocidnu zaštitu

  • 4x bolje prianjanje na podlogu – otkrijte posebnu formulu koja pojačava cijeli sustav, podržava i ojačava beneficije oba povezivajuća sloja te vam daje pouzdane i čvrste rezultate svaki put.

               

Navedene prednosti čine Ceresit CT 74 i CT 75 dekorativne žbuke idealnim izborom za vaše fasadne projekte. Ne samo da će vaša fasada izgledati impresivno, već će i trajati mnogo godina s minimalnim održavanjem.

 

Moglo bi Vas zanimati

Na vrh