Izolirkin letak-ožujak 2022

Izolirka OZUJAK 2022 WEB

IZOLIRKA JE DOKAZANO PRAVI PARTNER U GRAĐEVINI

Imati pravog partnera za bilo koji posao je pola posla. A imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je i više od pola posla. Baveći se prodajom građevinskog materijala već nekoliko desetljeća Izolirka je dokazala da je svojim kupcima pravi partner. Širinom asortimana, prihvatljivim cijenama, dogovornom isporukom i dostavom materijala na samo gradilište Izolirka sa svojim kupcima stvara dugoročnu povezanost koja ne prestaje završetkom investicijskih zahvata pojedinca.

Poslujući po principu „od podruma do krova” u ponudi imaju sve kategorije proizvoda: gruba gradnja, drvena građa, pokrovi, izolacije, fasadne sustave, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema. Nezaobilazni u bilo kojoj vrsti građevinskih zahvata, od izgradnje, dogradnje, adaptacije, dekoracije, renoviranja ili izoliranja, Izolirka je pravi profesionalac sa bogatim iskustvom i voljom za prilagođavanje svakom kupcu. Ponosni su što većina kupaca koji su kupovali kod njih, ostaju kod njih, a preporuka drugim investitorima osigurala im je dugoročno poslovanje i proširenje poslovanja na sedam poslovnica širom Slavonije i Baranje.

Povezanost Izolirkinih trgovaca sa stalnim kupcima pretvara se u odnos koji traje godinama, a najbolja izjava koja može opisati taj odnos je da se na Izolirku uvijek može računati.

Moglo bi Vas zanimati

Na vrh