GUTTAGARDEN TRAVNA REŠETKA 500×500 mm

Na zalihi

Šifra: 07010177

Kategorija: Okućnica, Uređenje vrta

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 0,00 

5,75 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Travna rešetka Guttagarden omogućuje stabilnost pri vožnji ili parkiranju vozila
Guttagarden travna rešetka od recikliranog polietilena (HDPE) otporna je na habanje te idealna za parkirne površine, ulaze i staze. Zbog spojnih elemenata, guttagarden travna rešetka također je odlična za učvršćivanje nagiba te obalne zone.

Svi dijelovi rešetke zdravstveno su i ekološki ispitani i sigurni. Mogućnost recikliranja 100%.

Otvorena konstrukcija (saće) rešetke omogućava jednostavno sađenje trave. Tako nastaje trajna zelena površina, sigurna i stabilna.

Detaljni prikaz zelene Gutta travne rešetke.
Ne ometa prirodan ciklus zemljine vlage. Kod ispravno postavljene travne rešetke, trava će ravnomjerno prekriti površinski sloj travne rešetke (saće), čime se ostvaruju dva cilja: lijep i prirodan izgled travnjaka, te zaštita travne rešetke od izravnog UV-zračenja.

Travna površina:
*Udio trave cca. 80-90%
*Nakon ozelenjavanja rešetka je u potpunosti prekrivena
*Visok stupanj statičnog opterećenja
*Rešetka ne uzrokuje oštećenja na mjestu primjene

Svojstva:
*Otporna na habanje
*UV stabilna
*Postojana na toplinu do +60 °C
*Otporna na smrzavanje
*Udio travne 80-90%
*Čvrsto povezivanje na spojnim pozicijama

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh