-20%

EINHELL AKU PROZRAČIVAČ TRAVE GE-SA 36/35 Li-Solo 3420685

Na zalihi

Šifra: 07010221

Kategorija: Okućnica, Uređenje vrta

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 237,49  189,99 

189,99 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 237,49 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Einhell električni prozračivač trave GE-SA je visokokvalitetan, učinkovit i pouzdan alat koji zadovoljava najviše zahtjeve vrtlara koji žele imati zdrave travnjake srednje veličine bez korova uz pomoć prozračivanja trave. Dok se osovina noža s kugličnim ležajem s 20 oštrica od nehrđajućeg čelika na iznimno učinkovit način bori s korovom, mahovinom i njihovim korijenjem, valjak za prozračivanje s kugličnim ležajem s 26 kandži učinkovito prozračuje tlo. Snažan motor sa serijskim namotavanjem osigurava visoki okretni moment za kontinuirani napredak uz konstantno dobre rezultate. Radna dubina se može centralno podesiti na tri različite razine, što vam omogućuje da jednostavno prilagodite GE-SA 1435 zahtjevima određenog tla i vegetacije. Dodatni parking položaj štiti noževe. Optimalna prilagodba korisnicima svih veličina moguća je s dugačkom ručkom podesivom po visini s brzim zatvaračima. Za rad bez napora i manje stresa na travnjaku postoje veliki kotači. Vreća za hvatanje od 28 litara je izdašnih dimenzija za duge radne zadatke. Ovaj alat dolazi s robusnim kućištem izrađenim od visokokvalitetne plastike otporne na udarce. Postoji praktična ručka za nošenje koja pojednostavljuje transport električnog prozračivača u kombinaciji sa sklopivom ručkom osigurava jednostavno spremanje na minimalnom prostoru. GE-SA preporučuje se za travnjake do cca. 500 m2.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh