ACO Self Euroline 100 mini kanalica 100/55/1000, bez reš., izljev DN100, 810010

Na zalihi

Šifra: 10050044

Kategorija: Kanalice, Odvodnja

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 0,00 

35,65 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

ACO Self Euroline mini kanali s izljevom DN 100 bez rešetke za linijsku odvodnju dizajnirani su za privatne namjene, čuvaju Vašu kuću i prilazne staze od kiše i prljavih voda.

ZNAČAJKE:
– glatka površina unutrašnjih stijenki od polimerbetona
– V-profil povećava sposobnost odvodnje i omogućava efekat samočišćenja kanala
– deset različitih pokrovnih rešetki od raznih materijala
– fleksibilan sistem jednostavan za ugradnju
– modularni elementi omogućavaju jednostavnu izvedbu svih zahtjeva
– mogućnost horizontalnog i vertikalnog ispusta iz kanala DN100
– klasa nosivosti A15 prema BAS EN 1433

Dužina: 100 cm
Širina: 11,8 cm
Visina: 5,5 cm

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh