-10%

SIKAPLAN WP 1100-15HL 2,2×20 m

Nema na zalihi

Šifra: 02040038

Kategorija: Krovišta, Ravni krovovi

Jedinična mjera: m2

Cijena po m2 : 13,71  12,34 

12,34 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 13,71 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

HIDROIZOLACIJSKA MEMBRANA ZA TEMELJNE KONSTRUKCIJE I TUNELE
Sikaplan® WP 1100-15 HL je elastična, homogena hidroizolacijska membrana sa signalnim slojem, na bazi polivinilklorida (PVC-P) premium kvalitete.

Upotreba
Hidroizolacija tunela i podzemnih konstrukcija od prodora vode.
Prednosti
Na bazi sirovina konzistentne kvalitete
Bez DEHP (DOP) plastifikatora
Sa signalnim slojem za detekciju oštećenja
Optimalne fleksibilnosti, vlačne čvrstoće i višeosnog rastezanja
Elastično ponašanje materijala
Fleksibilno na niskim temperaturama
Pogodno za kontakt s kiselom mekom vodom i u alkalnom okruženju
Otporno na prodor korijenja i mikroorganizme
Optimizirane ugradivosti, toplinski zavaraiva
Može se ugraditi na vlažne i čak i mokre površine
Privremene UV stabilnosti tijekom ugradnje

Pakiranja
Veličina role

2.20 m (širina) x duljina role 20 m ili individualno kako je specificirano

Boja
Površina

glatka

Boja

signalni sloj: žuto

donji sloj: tamno sivo

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh