-10%

ŠINDRA TEGOLA PRAVOKUTNA SMEĐA 3,50 m2/pak

Na zalihi

Šifra: 02020419

Kategorija: Krovišta, Pokrovi

Jedinična mjera: m2

Cijena po m2 : 3,23  2,91 

10,19 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 11,32 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Krovno tkivo vrlo male težine, posebno dizajnirano za sve vrste klima. Ne šteti joj led (test na -70°C), vrućina (test na +90°C), vjetar. Neuništiva je i kada je prisutno bilo kakvo ambijentalno zagađivanje. Otporna na velike razlike temperatura i na jake kiše.

Sastav:
1. KERAMIČKI GRANULAT
2. OKSIDIRANI BITUMEN
3. PREDIMPREGNIRANA 125g/m2 STAKLENA KOPRENA
4. OKSIDIRANI BITUMEN
5. KREMENI PIJESAK

Sa uspjehom se upotrebljava za pokrivanje krova bilo koje forme, a nijanse boja nepromjenjive su tijekom prolaska vremena.
Bazalt, od kojeg je sačinjen granulat, ne upija vodu pa se time spriječava njegovo propadanje. Nijansiranje se odvija procesom keramiziranja na temperaturi višoj od 650°C. Neorganski pigmenti koji se upotrebljavaju prilikom nijansiranja otporni su na UV radijacije i na visoke temperature.
Nije potrebno posebno održavanje. Po krovu Tegole Canadese se može hodati i lako se kontrolira.

Tijekom ljeta ventilirani krov omogućuje ugodno stanovanje u potkrovljima jer prirodno uklanja toplinu akumuliranu u pokrovnom plaštu krova, izbjegavajući uz to prijelaz topline prema unutrašnjosti građevine. Potkrovlje će, prema tome, imati jednaku, ili neznatno veću temperaturu od temperature vanjskog zraka.

Tokom zime, kruženja zraka omogućiti će da izolacion materijal uvijek ostane prozračen, pa time ostane i suh. Ovo omogućava materijalu da očuva svoju netaknutu izolacionu moć, koja bi se, u drugom slučaju, reducirala i 80% ovisno o upotrebljenom proizvodu, izbjegavajući, na takav način, stvaranje kondenzacije koja uzrokuje plijesan i vlažnost konstrukcije. U planinskim zonama izbjegava se formiranje ledenih barijera na rubovima žljeba za odvod vode.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh