-10%

ŠINDRA BIBER GUTTA – ZELENA

Nema na zalihi

Šifra: 02020410

Kategorija: Krovišta, Pokrovi

Jedinična mjera: m2

Cijena po m2 : 8,97  8,07 

8,07 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 8,97 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Biber bitumenska šindra sa staklenim uloškom i mineralnim posipom

Visoko kvalitetna bitumenska šindra na bazi staklenog voala, široke primjene. Oblik crijepa – biber, dostupna u četiri atraktivne boje: crna, crvena, zelena i smeđa. Pakiranje 3m2/paket.
Guttatec Biber bitumenska šindra izrađena je od visoko kvalitetnog bitumena koji je obostrano nanesen na uložak od staklenog voala, osnovni je sastojak bitumenske šindre.

Bitumenski nanos dodatno uvršćuje uložak od staklenog voala i daje mu oblik. Kao završni pokrovni sloj koristi se obojeni mineralni granulat.

Šindra se postavlja kao dvostruki pokrov na čvrstu drvenu podloga (OSB ploče). Kod dvostrukog prekrivanja treći sloj mora prekrivati početak prvog sloja. Šindra se pričvršćuje čavlima i samoljepljivim trakama. Rezultat je trajan i na atmosferske utjecaje otporan pokrov.

Pruža maksimalnu zaštitu od kiše, snijega, mraza i UV zračenja.

Adaptacijom postojećih krovišta od šindre lako se vrše popravci ili izmjene boje, prema želji vlasnika. Šindra se postavlja na sistem ventilirajućeg krova.

Prednosti:
– jednostavno polaganje
– fleksibilnost
– za sve krovne oblike
– atraktivni oblici i boje
– dugotrajnost

Mogućnosti primjene:
– vrtne kućice
– kućice za alat
– zaštita od vjetra
– krovne kućice, verande
– i ostale vaše ideje…

Guttatec bitumenska šindra odlikuje se iznimnom otpornošću na vremenske prilike, izolativnim svojstvima, osobitom elegancijom krovnoga pokrova i uštedom u odnosu s tradicionalnim krovnim materijalima.

Koristi se diljem svijeta više od 100 godina za pokrivanje krovišta. Bitumenska šindra je pogodna za mnoge vrste krovišta, poput vrtnih kućica, kućica za alat, kuća za odmor, veranda…

Jednostavna je za postavljanje, omogućuju nesmetano rezanje i prilagođavanje podlozi (krovni otvori i kućice, kao i uvalama i izbočenjima na krovu). U zadnje vrijeme često se koristi kako u novogradnji, tako i u adaptaciji postojećih krovišta.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh