-10%

ŠINDRA BIBER GUTTA – ZELENA

Kategorija: Pokrovi

Jedinična mjera: m2

Na zalihi

Cijena

cijena: 88,32 kn (~11,72 €) /m2 cijena: 98,13 kn (~13,02 €) /m2

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Biber bitumenska šindra sa staklenim uloškom i mineralnim posipom

Visoko kvalitetna bitumenska šindra na bazi staklenog voala, široke primjene. Oblik crijepa – biber, dostupna u četiri atraktivne boje: crna, crvena, zelena i smeđa. Pakiranje 3m2/paket.
Guttatec Biber bitumenska šindra izrađena je od visoko kvalitetnog bitumena koji je obostrano nanesen na uložak od staklenog voala, osnovni je sastojak bitumenske šindre.

Bitumenski nanos dodatno uvršćuje uložak od staklenog voala i daje mu oblik. Kao završni pokrovni sloj koristi se obojeni mineralni granulat.

Šindra se postavlja kao dvostruki pokrov na čvrstu drvenu podloga (OSB ploče). Kod dvostrukog prekrivanja treći sloj mora prekrivati početak prvog sloja. Šindra se pričvršćuje čavlima i samoljepljivim trakama. Rezultat je trajan i na atmosferske utjecaje otporan pokrov.

Pruža maksimalnu zaštitu od kiše, snijega, mraza i UV zračenja.

Adaptacijom postojećih krovišta od šindre lako se vrše popravci ili izmjene boje, prema želji vlasnika. Šindra se postavlja na sistem ventilirajućeg krova.

Prednosti:
– jednostavno polaganje
– fleksibilnost
– za sve krovne oblike
– atraktivni oblici i boje
– dugotrajnost

Mogućnosti primjene:
– vrtne kućice
– kućice za alat
– zaštita od vjetra
– krovne kućice, verande
– i ostale vaše ideje…

Guttatec bitumenska šindra odlikuje se iznimnom otpornošću na vremenske prilike, izolativnim svojstvima, osobitom elegancijom krovnoga pokrova i uštedom u odnosu s tradicionalnim krovnim materijalima.

Koristi se diljem svijeta više od 100 godina za pokrivanje krovišta. Bitumenska šindra je pogodna za mnoge vrste krovišta, poput vrtnih kućica, kućica za alat, kuća za odmor, veranda…

Jednostavna je za postavljanje, omogućuju nesmetano rezanje i prilagođavanje podlozi (krovni otvori i kućice, kao i uvalama i izbočenjima na krovu). U zadnje vrijeme često se koristi kako u novogradnji, tako i u adaptaciji postojećih krovišta.