GUTTAPRAL K9 PLOČA ZELENA 2,00×0,855 m

Kategorija: Pokrovi

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 0,00  (0,00 kn)

Na zalihi

Cijena

cijena: 15,47  (116,56 kn)

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Guttapral K9 NC bitumenska ploča 2000 x 855 mm
Praktično i povoljno rješenje

Saniranje ne mora nužno biti skupo: najbolji primjer za to su bitumenske valovite ploče za prekrivanje krovova. Vrijeme je za novi pokrov na vašoj vrtnoj kućici ili gospodarskom objektu?! U tom slučaju visoko kvalitetne, dugovječne a istovremeno povoljne GUTTAPRAL bitumenske valovite ploče idealno su rješenje za vas. Možete birati između 4 atraktivne boje.
Ploče su diljem godina upotrebljavane za oblaganje zidova kao i ostala saniranja okućnice i vrta.

Dugovječno rješenje za krov i zid

Na visoko kvalitetne GUTTAPRAL bitumenske valovite ploče, gutta izdaje 15 godišnju garanciju na vodonepropusnost. Pored toga materijal ima mnoge druge prednosti: otpornost na mraz i ostale vremenske uvjete, robustan je, može se lako obrađivati, iznimno lagan. Zahvaljujući ovim iznimnim karakteristikama, GUTTAPRAL bitumenske valovite ploče jednostavne su za obradu i rukovanje, samim time omiljen izbor majstora diljem svijeta.

Moderniziranje krovova sa GUTTAPRAL bitumenskim valovitim pločama

Visokoj stabilnosti ploče uvelike pridonosi višeslojna struktura koja omogućuje polaganje na laganu potkonstrukciju. S obzirom na to da se mogu prilagoditi različitim potkonstrukcijama, GUTTAPRAL bitumenske valovite ploče mogu se jednako koristiti za moderniziranje kao i za saniranje.

Savjeti za sigurniju i jednostavnu ugradnju

Ako slijedite osnovne upute za ugradnju, polaganje GUTTAPRAL bitumenskih valovitih ploča polazit će vam od ruke brzo i jednostavno. Važnu ulogu ima paropropusna, vodonepropusna krovna folija koja sprječava prodiranje vode koja može nastati kondenziranjem. Preporučujemo pritom korištenje guttafol visokokvalitetnih krovnih folija. Nakon opisane pripreme potkonstrukcije, slijedi jednostavno i brzo polaganje GUTTAPRAL bitumenskih valovitih ploča korištenjem pile, čekića i čavala pripadajuće boje.
Postavljanje ploča vrši se u suprotnom smjeru najčešćeg smjera vjetra. Obavezno obratite pažnju na bočno zamaknuto polaganje za pola ploče. Detaljnije upute potražite na uputama za ugradnju.

Prednosti

povoljan pokrov
dugovječan, bez održavanja
dostupan u četiri prirodne boje
iznimno lagan
jednostavna obrada i brzo polaganje
15 godišnje jamstvo prema jamstvenim uvjetima
Mogućnosti primjene

prekrivanje krovova
oblaganje zidova
saniranje starog krova
i ostale vaše ideje…