-10%

CRIJEP JUPITER 1/1 ENGOBA Tondach

Na zalihi

Šifra: 02020174

Kategorija: Krovišta, Pokrovi

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 1,41  1,27 

1,27 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 1,41 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Tondach Jupiter, veliki crijep za sve vrste arhitektura.

Pokrivanje je brzo i jednostavno, a zahvaljujući lijepom dizajnu i živopisnoj strukturi lijepo se uklapa u sve stilove gradnje. Uz oblik crijepa, dekorativnost krovu daje i boja, lijepa bakreno crvena odlično će se uklopiti.

Kvaliteta, izdržljivost, primjena
Crijep proizveden od najkvalitetnije gline, koja je optimalno rješenje za različite arhitektonske stilove. Tondach crijep je visoke izdržljivosti, otporan na UV zračenja, kiseline i lužine.
Glineni crijep Tondach ima široku primjenu, bilo da se radilo o sanacijama i popravcima ili novogradnji.
Dugi životni vijek, u trajanju čak do 100 godina.

Sigurnost:
Crijep Tondach ima dvostruke horizontalne i bočne utore za potpunu zaštitu od jakog vjetra, kiše i snijega.

Površinska obrada, engoba: Glina razrijeđena u vodi. Prije pečenja se na crijep nanosi prelijevanjem ili prskanjem. Crijepu daje lagani sjajni efekt.

Prednosti crijepa Tondach Jupiter:

Veliki format (cca. 9,5 kom/m2)
Klizno letvanje
Brzo i jednostavno pokrivanje
Spoj dizajna i kvalitete
Vizualno lijep crijep
Dug životni vijek

Tehnički podaci:

Preporučeno letvanje: cca. 40,0 cm
Pomično područje: cca. 38,7 – 42,7 cm
Način pokrivanja: Ravno ili s preklopom na pola crijepa
Letvanje: 426 – 380 mm
Pokrovna širina: cca. 24,73 cm
Ukupna širina: cca. 29,2 cm
Ukupna duižna: cca. 48,6 cm
Težina/kom: cca. 3.952 kg
Težina pokrova po m2:40.4 kg
Utrošak kom/m2: cca. 10.6 – 9.5 kom/m2
Komada po paleti:240 kom/pal
Minimalan nagib krova sa podaskanim krovištem: 25°
Minimalan nagib krova ako krovište nije podaskano: 30°

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh