LJEPILO FIX ALL X-TREME POWER 290 ml SOUDAL

Nema na zalihi

Šifra: 01040102

Kategorija: Gruba gradnja, Veziva i ljepila

Jedinična mjera: kom

10,88 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

FIX ALL X-treme Power je visokokvalitetno, neutralno, elastično, jednokomponentno ljepljivo brtvilo temeljeno na SMX® Hybrid Polymer tehnologiji s izuzetno visokim početnim prianjanjem.

KARAKTERISTIKE:
– Ekstremno visoka početna ljepljivost od min. 400 kg/m2
– Brzo stvrdnjavanje
– Dobra obradivost s uključenom mlaznicom trokutastog oblika.
– Visoka smična čvrstoća nakon potpunog stvrdnjavanja (bez temeljnog premaza)
– Ostaje elastičan nakon stvrdnjavanja i vrlo postojan
– Nema mirisa
– Bez izocijanata, otapala, halogena i kiselina
– Dobra stabilnost boje, otpornost na vremenske uvjete i UV zračenje
– Izvrsno prianjanje na gotovo sve površine, čak i ako su malo vlažne.

PRIMJENE:
– Lijepljenje u građevinarstvu i metalnoj industriji.
– Elastično lijepljenje predmeta, ploča, profila i drugih komada na najčešće podloge.
– Za lijepljene fasadne ploče pozivamo se na Soudal Panel System.
– Elastično strukturno lijepljenje u automobilskoj industriji: autobusi, vlakovi, kamioni, karavani, brodogradnja, …

UPUTE ZA KORIŠTENJE:
Način nanošenja: Nanesite ljepilo pištoljem za brtvljenje na jednu površinu u perlama ili mrljama (svakih 15 cm). Uvijek nanesite ljepilo na rubove i kutove ploča. Pritisnite površine zajedno i udarite ih gumenim čekićem. Možda će biti potrebna podrška od zalijepljenih materijala. Veza se može potpuno napuniti nakon 24-48 sati.

Čišćenje: Očistiti white spiritom ili sredstvom za čišćenje površina odmah nakon upotrebe.

Završna obrada: otopinom sapuna ili Soudalom

Završna otopina prije skidanja kože.

Popravak: Istim materijalom

OPASKE:
– FIX ALL X-treme Power može se bojati s većinom boja na bazi vode, ali zbog velikog broja dostupnih boja i lakova, snažno predlažemo test kompatibilnosti prije nanošenja.
– Vrijeme sušenja boja na bazi alkidne smole može se povećati.
– FIX ALL X-treme Power može se primijeniti na široku paletu podloga. Zbog činjenice da se specifične podloge poput plastike, poput polikarbonata itd. mogu razlikovati od proizvođača do proizvođača, mi
preporučiti preliminarni test kompatibilnosti.
– FIX ALL X-treme Power se ne može koristiti kao brtvilo za stakla.
– FIX ALL X-treme Power se može koristiti za lijepljenje prirodnog kamena, ali se ne može koristiti kao brtvilo za fuge na ovoj vrsti površine. Fix ALL X-Treme Power se stoga može koristiti samo na dnu pločica od prirodnog kamena.
– Prilikom nanošenja pazite da ne prolijete brtvilo po površini materijala.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh