-10%

BETONKONTAKT 20 kg Bekament

Na zalihi

Šifra: 01040087

Kategorija: Gruba gradnja, Veziva i ljepila

Jedinična mjera: kom

46,13 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 51,25 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Strukturna podloga za glatke površine

PRIMJENA
Strukturna podloga namijenjena povećanju i ujednačavanju prionljivosti kod slabo upojnih, glatkih podloga visoke gustoće, prije žbukanja cementno-vapnenim i gipsano-vapnenim žbukama. BK-Beton Kontakt se posebno preporuča za glatke betone, kao i za tvornički gotove betonske površine. Rabi se i kao podloga kod liepljenja pločice na pločicu.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se BK-Beton Kontakt nanosi mora biti čvrsta, suha i otprašena. BK-Beton Kontakt treba dobro izmiješati prije upotrebe i po potrebi razrijediti sa vodom u maloj količini (max. do 1 %). Podlogu nanositi na zid dugodlakim valjkom ili četkom u jednom sloju. Mogućno je i strojno nanošenje odgovarajućom opremom. Potrebito vrijeme sušenja do nanošenja žbuke iznosi min. 4 h. Za detaljne upute pogledati tehnički list proizvoda.

TEMPERATURA PRIMJENE
Od +5°C do +30°C. Ne raditi na izravnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

POTROŠNJA
Oko 0,5 kg/m2.

ROK TRAJANJA I POHRANA
18 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Pohraniti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

PAKIRANJE
20kg.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh