-10%

ŠUPLJI BLOK 190x290x190 OPEKA

Kategorija: Opekarski proizvodi

Jedinična mjera: kom

Na zalihi

Cijena

cijena: 0,79  (5,95 kn) /kom cijena: 0,88  (6,63 kn) /kom

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Klasični glineni blokovi s horizontalnim i vertikalnim šupljinama uvjetovani tradicionalnom kvalitetom omogućuju sigurnu i ekonomičnu izvedbu nosivih i pregradnih zidova. Izrađeni od zemlje, vode, vatre i zraka predstavljaju ekološki prihvatljiv proizvod visoke kvalitete i trajnosti.
Zidovi od klasičnih glinenih blokova omogućuju dobra paro propusna svojstva i dobru zvučnu izolaciju, a u kombinaciji s dodatnom toplinskom izolacijom, i dobra izolacijska svojstva što je preduvjet za stvaranje ugodne mikroklime u prostoru.
Opeka je energetski učinkovito, moderno i ekološki prihvatljivo rješenje za dugotrajnost, zdravu klimu u prostorijama i siguran dom za buduće generacije. Klasični glineni blokovi s horizontalnim i vertikalnim šupljinama uvjetovani tradicionalnom kvalitetom omogućuju sigurnu i ekonomičnu izvedbu nosivih i pregradnih zidova. Izrađeni od zemlje, vode, vatre i zraka predstavljaju ekološki prihvatljiv proizvod visoke kvalitete i trajnosti. Zidovi od klasičnih glinenih blokova omogućuju dobra paropropusna svojstva i dobru zvučnu izolaciju, a u kombinaciji s dodatnom toplinskom izolacijom, i dobra izolacijska svojstva što je preduvjet za stvaranje ugodne mikroklime u prostoru.

SPECIFIKACIJE:
Dimenzije: 290x190x190 mm
Komada na paleti: 152
Utrošak (kom/ m2): 17 (zid debljine 19 cm), 25 (zid debljine 29 cm)
Masa (kg): 7,3
Utrošak (kom/ m3): 95,5