PE EKO FOLIJA 0,15

Na zalihi

Šifra: 01030037

Kategorija: Gruba gradnja, Izolacija

Jedinična mjera: kg

1,86 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Idealan materijal za prekrivanje raznih predmeta i odličan materijal za izolaciju.Kada govorimo o građevinskoj foliji načešće mislimo na obojanu foliju širine 4m i debljine 150?mycrona s osnovnom namjenom prekrivanja raznih predmeta i prostora. No postoje i razne varijante specijalnih građevinskih folija koje se upotrebljavaju kao građevinski materijali (npr.krovne folije s ojačanjima, metalizirane folije, paropropusne folje i sl.).

Karakteristike:
– materijal izrade je LDPE
– dostupnost u razli.itim debljinama (naj.e..e 150?y) i širinama (najčešće 2, 4, 6 i 8m)
– folije mogu biti prozirne ili obojane
Namjena:
– prekrivanje prostora ili raznih predmeta radi zaštite od vremenskih utjecaja, vlage, prašine i prljavštine
– postavljanje građevinskih folija kao izolacijskoga materijala
– prekrivanje silaže i drugih materijala u poljoprivrednoj
djelatnosti
– polaganje na poljoprivredni usjev kao antikorovna zaštita
Alternativni nazivi: građevinske folije, folije za građevinarstvo, bau folije

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh