-10%

LJEPENKA RUBITRAX 150/100

Na zalihi

Šifra: 01030040

Kategorija: Gruba gradnja, Izolacija

Jedinična mjera: kom

22,45 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 24,94 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

SASTAV PROIZVODA
Stakleni voal impregniran i obostrano obložen kvalitetnom bitumenskom masom.Traka je zaštićena obostrano posutim pijeskom.
PODRUČJE PRIMJENE
Bitumenska traka se primjenjuje kao sekundarni pokrov u sustavu kosog krova. Služi i kao prva traka za zaštitu toplinske izolacije i zaštitu jake izolacije od rada zaštitnog betona.Primjenjuje se u nadzemnim i u podzemnim sustavima izolacije.
*primjenjuje se kao sloj s vrlo povoljnim (malim troškovima) u jednom većinom troslojnom ili višeslojnom sustavu izolacije kod ravnih krovova s nagibom
*primjenjuje se kao prvi sloj kod daščanih krovova koji se mora čavlati – preklopi potpuno vruće lijepljeni
*primjenjuje se kao zaštita od dizanja vlage pri zidanju zidova iznad temeljnih stopa
*primjenjuje se kao sloj za pokrivanje i kasiranje toplinskih izolacija
*primjenjuje se kao razdjelni sloj za odvajanje i zaštitu horizontalnih i vertikalnih izolacija od rada podložnog i konstruktivnog betona
*mogu se ugrađivati u kombinaciji s ostalim izolacijskim trakama koje se lijepe vrućim postupkom (Rubital)

NAČIN UGRADNJE
Ugrađuje se ljeplenjem vrućom bitumenskom masom, samo po preklopima 10cm i uz preklope 20cm po grundiranoj površini ili je slobodno položena ili prikucana specijalnim čavlima.

Širina (m): 1.0
Dužina (m): 10
Masa bitumenskog veziva (g/m2): min. 500
Površinska masa uloška (g/m2): 333
Prekidna sila trake uzdužno (N): min. 250
Prekidna sila trake poprečno (N): min. 150
Istezljivost trake (%/min.): min. 2
Postojanost na hladnoću (C): 0
Postojanost na visoke temperture (C): 70

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh