-10%

SET DIMNJAKA UNI SC 20 7m

Kategorija: Dimnjaci

Jedinična mjera: gar

Na zalihi

Cijena

cijena: 574,19  (4.326,23 kn) /gar cijena: 637,99  (4.806,94 kn) /gar

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

DIMOVODNA CIJEV OD TEHNIČKE KERAMIKE

Schiedel UNIplus dimovodna cijev izrađena je najmodernijom tehnologijom od visoko-kvalitetne tehničke keramike prema HRN EN 1457 kl. A1N1. Njezina svojstva prilagođena su posebnim zahtjevima moderne dimnjačke tehnike te se odlikuje vrhunskim karakteristikama za siguran rad, otpornošću na temperaturne promjene i kiseline, neosjetljive na vlagu kao i iznimne tvrdoće. Masa cijevi koju je potrebno zagrijati je vrlo mala što znači da su smanjene poteškoće pri paljenju ložišta i zagrijavanju dimnjaka na radnu temperaturu.

PLAŠT OD LAGANOG BETONA

Plašt je izrađen od srednje laganog betona s optimalnim mjerama i kanalima koji omogućavaju prozračivanje toplinske izolacije prema HRN EN 12446. Niska specifična gustoća materijala omogućava jednostavno rukovanje. Posebna geometrija plašta smanjuje prostor kod ugradnje i skladištenja, a dodatni kanali omogućavaju armiranje, a time i statičku stabilnost.

TOPLINSKA IZOLACIJA

Prilagodljiva toplinska izolacija s visokim izolacijskim svojstvima u cijelosti obuhvaća cijev i osigurava maksimalnu toplinsku izolaciju dimnjaka prema HRN EN 13162.

UNIplus cijev izrađena je od visokokvalitetne tehničke keramike. Njezina svojstva prilagođena su posebnim zahtjevima moderne dimnjačke tehnike. Cijev se odlikuje vrhunskim karakteristikama za siguran rad, otporna je na temperaturne promjene i na kiseline, neosjetljiva na vlagu i visoke je tvrdoće. Masa cijevi, koju je potrebno grijati, vrlo je mala. Cijev je sukladna standardu EN 1457 kl. A1N1.

Set dimnjaka 7 metara sadrži:

Plašt od lakog betona – 21 komad
Šamotna cijev dužine 33 cm – 17 komada
Priključak za ložište pod 90° – 1 komad
Priključak vratašca za čišćenje – 1 komad
Posuda za kondezat – 1 komad
Ventilacijska rešetka – 1 komad
Limena vratašca za čišćenje – 1 komad
Izolacija od kamene vune
Završna betonska ploča
Završna diletacijska rozeta
Vezivni kit