-10%

SET DIMNJAKA UNI SC 20 7m

Na zalihi

Šifra: 01060081

Kategorija: Dimnjaci, Gruba gradnja

Jedinična mjera: gar

618,49 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 687,21 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

DIMOVODNA CIJEV OD TEHNIČKE KERAMIKE

Schiedel UNIplus dimovodna cijev izrađena je najmodernijom tehnologijom od visoko-kvalitetne tehničke keramike prema HRN EN 1457 kl. A1N1. Njezina svojstva prilagođena su posebnim zahtjevima moderne dimnjačke tehnike te se odlikuje vrhunskim karakteristikama za siguran rad, otpornošću na temperaturne promjene i kiseline, neosjetljive na vlagu kao i iznimne tvrdoće. Masa cijevi koju je potrebno zagrijati je vrlo mala što znači da su smanjene poteškoće pri paljenju ložišta i zagrijavanju dimnjaka na radnu temperaturu.

PLAŠT OD LAGANOG BETONA

Plašt je izrađen od srednje laganog betona s optimalnim mjerama i kanalima koji omogućavaju prozračivanje toplinske izolacije prema HRN EN 12446. Niska specifična gustoća materijala omogućava jednostavno rukovanje. Posebna geometrija plašta smanjuje prostor kod ugradnje i skladištenja, a dodatni kanali omogućavaju armiranje, a time i statičku stabilnost.

TOPLINSKA IZOLACIJA

Prilagodljiva toplinska izolacija s visokim izolacijskim svojstvima u cijelosti obuhvaća cijev i osigurava maksimalnu toplinsku izolaciju dimnjaka prema HRN EN 13162.

UNIplus cijev izrađena je od visokokvalitetne tehničke keramike. Njezina svojstva prilagođena su posebnim zahtjevima moderne dimnjačke tehnike. Cijev se odlikuje vrhunskim karakteristikama za siguran rad, otporna je na temperaturne promjene i na kiseline, neosjetljiva na vlagu i visoke je tvrdoće. Masa cijevi, koju je potrebno grijati, vrlo je mala. Cijev je sukladna standardu EN 1457 kl. A1N1.

Set dimnjaka 7 metara sadrži:

Plašt od lakog betona – 21 komad
Šamotna cijev dužine 33 cm – 17 komada
Priključak za ložište pod 90° – 1 komad
Priključak vratašca za čišćenje – 1 komad
Posuda za kondezat – 1 komad
Ventilacijska rešetka – 1 komad
Limena vratašca za čišćenje – 1 komad
Izolacija od kamene vune
Završna betonska ploča
Završna diletacijska rozeta
Vezivni kit

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh