-10%

LJEPILO STIROLFIX WDVS 25 kg (za stiropor) Bekament

Na zalihi

Šifra: 03020052

Kategorija: Fasade, Žbuke i ljepila za fasadu

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 218,75  197,00 

7,88 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 8,75 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

LJEPILO ZA LJEPLJENJE EPS I MW PLOČA I ARMIRANJE MREŽICOM

Za ljepljenje termoizolacijskih ploča od stiropora na čvrste fasadne površine, polaganje armaturne mrežice i izravnavanje fasadne površine, kao i za ljepljenje tabli mineralne vune. BK-StirolFix WDVS se koristi kao ljepilo za ljepljenje EPS ploča u okviru Bekatherm Standard, odnosno za ljepljenje MW ploča u okviru Bekatherm Prestige termoizolacijskog sistema.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se ljepilo nanosi mora biti čvrsta, čista, nosiva, bez iscvjetavanja, ostataka ulja ili boje. Priprema se vrši dodavanjem praha sa oko 26-28% vode do potpune homogenizacije. Masu ostaviti da odleži oko 10 minuta, pa ponovo promiješati da se dobije ljepilo primjerene konzistencije. Pripremljeno ljepilo se nanosi na termoizolacijske ploče (rubno i tačkasto po sredini promjera oko 10cm, cca veličine dlana), a zatim se ploče lijepe pritiskanjem na podlogu. Prilikom armiranja ljepilo se nanosi nazubljenom čeličnom gletericom (veličine zuba 8-10mm) na otprašenu površinu stiropora, te se u njega polaže armaturna mrežica odozgo prema dolje (min. 10 cm preklapanja između traka mrežice). Cijela površina se nakon sušenja izravnava novim slojem ljepila, tako da ukupna debljina završnog sloja iznosi 4-5 mm. Ljepilo treba zaštititi od prebrzog isušivanja i smrzavanja.

Prilikom ljepljenja MW ploča potrebno je najprije cijelu površinu ploče premazati tankim slojem ljepila. Potom ljepilo nanositi rubno na MW ploče uz dodatak tri točke nanosa na sredini, promjera oko 15 cm. Prilikom daljeg rada poštovati ista pravila spomenuta u dijelu ljepljenja EPS ploča. Za detaljna uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

TEHNIČKI PODACI
Optimalni vremenski uvjeti: temperatura podloge i zraka +5°C do +30°C. Mogućnost polaganja armaturne mrežice: nakon min. 48 sati. Mogućnost primjene završnih slojeva: nakon min. 7 dana.

OKVIRNA POTROŠNJA MATERIJALA
oko 4-5 kg/m2 za ljepljenje i oko 4-5 kg/m2 za izravnavanje.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe Overseas Express na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu (Overseas Express), a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati OVDJE.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh