BOJA BK FAS AKRIL BIJELA 1 L BEKAMENT

Na zalihi

Šifra: 03020009

Kategorija: Fasade, Žbuke i ljepila za fasadu

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 0,00 

6,64 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Akrilna disperzijska boja za zaštitu i dekoraciju novih i starih fasadnih površina. Izrađena je na bazi visokokvalitetnih sirovina, ima odličnu pokrivnu moć i vodoodbojnost, otporna je na UV zračenje i atmosferske utjecaje. Zbog velike otpornosti pogodna je i za primjenu na unutarnjim zidovima javnih i rezidencijalnih objekata. Mogućnost nijansiranja u preko 3200 nijansi.

PRIPREMA I NANOŠENJE
Podloga na koju se boja nanosi mora biti čvrsta, čista, suha i premazana BK-Acryl predpremazom. Priprema boje se vrši dodavanjem do 15 % (l/l) vode, uz dobro miješanje do potpune homogenizacije. BK-Fas Acryl se obično nanosi dugodlakim valjkom u dva sloja. Drugi sloj se nanosi nakon potpunog sušenja prvog, što pri normalnim uvjetima (T=+23-25°C i 50-60 % r.v.z.) zahtjeva 4-6h. Potrebno je raditi ravnomjerno i bez prekida na kontinuiranim površinama. Za detaljnija uputstva pogledati tehnički list proizvoda.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh