-10%

STIROPOR EPS F 8 cm RAVNI

Kategorija: Stiropor, vuna i oprema

Jedinična mjera: m2

Cijena po m2 : 4,85  (36,54 kn) 4,37  (32,93 kn)

Na zalihi

Cijena

cijena: 4,37  (32,93 kn) cijena: 4,85  (36,54 kn)

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Stiropor fasade

Fasade u prvom redu imaju ulogu termo izolacije i s tim u svezi dijelimo ih na nekoliko vrsta. Fasade koje su izvedene sa stiroporom, imaju izuzetno dobra termoizolacijska svojstva pa ih se usprkos nešto većoj cijeni izvedbe, sve više odabire.
Stiropor fasade mogu se izvoditi različitim debljinama stiropora, a cokl šine se određuju također u skladu sa postavljenim stiroporom. Općenito je prihvaćeno da se debljim stiroporom (preporučljivo je 8-10cm) znatno dobija na izolacijskim svojstvima uz neznatna povećanja troškova izvedbe.

Značajke stiropor fasada
•Stiropor fasada omogućuje uštedu do 40% – 60% u troškovima grijanja i smanjuje troškove gradnje zbog mogućnosti korištenja tanjih zidova i manjih grijaćih tijela.
•Stiropor Fasade osiguravaju ugodne uvjete boravljenja u prostoru: zimi toplo, ljeti hladno.Izvedba fasade je brza i osigurava dugi vijek fasade i jeftino održavanje.
•Stiropor Fasade upotrebljavamo za toplinsku zaštitu objekata novogradnje te starijih zgrada kao i kod izgradnje vecih stambenih cjelina.
•Pored toplinske zaštite omogućuje nam izbor različitih završnih boja u različitim nijansama i detaljima, koji objektu daju konacni izgled.