-10%

JUBIZOL ACRYL FASADNA BOJA 15 L

Na zalihi

Šifra: 06010644

Kategorija: Boje i lakovi, Boje, lakovi i premazi

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 940,50  846,45 

56,43 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 62,70 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Akrilna fasadna boja.
JUB ACRYLcolor akrilna fasadna boja nije štetna za okoliš, izrađena na osnovi vodene disperzije polimernih veziva. Namijenjena je za bojanje čvrstih, fino žbukanih odnosno fino zaglađenih fasadnih površina i u praksi se najčešće upotrebljava kako za manje stambene objekte tako i za veće objekte.

Karakteristike:
-jako vodoodbojna;
-dobro pokrivna;
-otporna na atmosferske utjecaje;
-jednostavna za nanošenje.

Primjerena je prije svega za dekorativnu zaštitu čvrstih, glatkih (zaglađenih) odnosno fino i jednakomjerno hrapavih fasadnih površina, koje su bez pukotina ili nekih drugih grešaka i anomalija. Kao prijmer, već karbonizirane klasične vapnenocementne žbuke ili barem mjecec dana stare cementne ili cementom ojačane produžene žbuke, najmanje dva mjeseca stare neožbukane betonske fasadne površine, vlaknocementne i njima slične fasadne ploče, fasadne opeka i slično.

Moguć je i nanos na dobro prihvaćene stare akrilne, silikatne i silikonske premaze i na fino hrapave dekorativne žbuke svih vrsta.

Film boje se odlično prima na podlogu i otporan je na djelovanje dimnih plinova, ultraljubičastih zraka i drugih atmosferilija, zato je postojan u svim klimatskim uvjetima, pa i na padalinama izloženim fasadnim površinama visokih objekata sa minimalnim krovnim napustima.

Dostupno u širokoj paleti nijansi.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe Overseas Express na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu (Overseas Express), a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati OVDJE.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh