-20%

EINHELL BENZINSKA MOTORNA PILA GC-PC 1335/1 4501870

Nema na zalihi

Šifra: 09050066

Kategorija: Alati i oprema, Električni alati

Jedinična mjera: kom

136,70 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 170,88 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Einhell motorna pila GC-PC 1335/1 I kombinira visoke performanse Einhell benzinske pile s kvalitetom proizvoda OREGON. Opremljena ORGEON mačem i lancem, spremna je za rješavanje vaših kućnih i vrtnih zadataka. Od grana do građevinskog drva i drva za ogrjev, jedva da postoji nešto što benzinska motorna pila ne može razrezati na željenu veličinu. Zračno hlađeni 2-taktni motor s kugličnim ležajevima na oba kraja radilice isporučuje dovoljno snage. Zahvaljujući brojnim funkcijama tehničke podrške, ova benzinska motorna pila također je sigurna i jednostavna za korištenje. Značajka protiv vibracija smanjuje tjelesni stres i umor. Pumpica goriva i čok eliminiraju probleme s hladnim paljenjem. Digitalno paljenje osigurava brz, dinamičan unos goriva i stabilan rad motora. Zaštita od povratnog udara i kočnica lanca s trenutnom reakcijom štite vas dok radite s motornom pilom. Lanac se odmah zaustavlja ako dođe do povratnog udarca. Za još manji rizik u slučaju da lanac iskoči s vodilice, ugrađena je i hvataljka za lanac. Velika i robusna zaustavna kandža od metala osigurava sigurno i praktično rukovanje za sve vrste radova. Automatski sustav podmazivanja lanca opskrbljuje lanac dovoljnom količinom ulja za lanac. Za sigurno i jednostavno skladištenje lanca i mača osiguran je zaštitni poklopac. Uključena je i boca za miješanje benzina/ulja.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh