-20%

EINHELL AKU ČEKIĆ BUŠILICA HEROCCO 4513900

Na zalihi

Šifra: 09050033

Kategorija: Alati i oprema, Električni alati

Jedinična mjera: kom

173,21 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 216,51 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

Einhell akumulatorska čekić bušilica HEROCCO 36/28 velika je pomoć na gradilištu, kombinirajući 3,2 J udarne snage s velikim kapacitetom bušenja i slobodom bežične tehnologije. Kao član Power X-Change sistema, sve visokokvalitetne sistemske li-ion punjive baterije mogu se koristiti s aku čekić bušilicom. Zahvaljujući TWIN-PACK tehnologiji, aku čekić bušilicu napajaju dvije Power X-Change punjive baterije od 18 V, što znači: Više snage za rad sa čvrstim materijalima. HEROCCO 36/28 kombinira četiri funkcije u jednom alatu: bušenje, udarno bušenje, klesanje sa i bez fiksacije dlijeta. Motor bez četkica isporučuje više snage i radi dulje od uobičajenog motora s ugljenim četkicama, bez ikakvog mehaničkog trošenja. Udarni pneumatski mehanizam ove aku čekić bušilice olakšava kontinuirano bušenje u betonu. Opremljen je univerzalnom SDS-plus steznom glavom za alat s poluautomatskom funkcijom, preciznom elektronikom brzine za osjetljivije zadatke i beskonačno podesivim graničnikom dubine bušenja od čvrstog metala. Za povećanu udobnost rukovanja, aku čekić bušilica ima antivibracijsku glavnu ručku za smanjenje vibracija tijekom rada. Uz to, aku čekić bušilica ima dodatnu ručku s mekanim rukohvatom i rebrima za sigurno pričvršćivanje, a za dodatnu sigurnost korisnika postoji klizna spojka protiv preopterećenja. Za optimalnu vidljivost u radnom području, HEROCCO 36/28 ima LED svjetlo. Za rad su potrebne dvije 18 V punjive Power X-Change baterije. Za optimalne rezultate preporučuje se korištenje punjivih baterija od 3,0 Ah ili više. Proizvod se isporučuje u praktičnom E-Box kovčegu za transport i skladištenje, bez baterije ili punjača. Oni su dostupni zasebno.

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem kurirske službe Overseas Express na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu (Overseas Express), a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati OVDJE.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh