-10%

DEWALT AKU KUTNA BRUSILICA 18V 5,0Ah DCG405P2

Na zalihi

Šifra: 09050004

Kategorija: Alati i oprema, Električni alati

Jedinična mjera: kom

460,76 Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 511,95 

PDV je uključen u cijenu proizvoda.

Na zalihi

BUŠILICA KUTNA AKU DeWalt DCG405P2 inovativna je tehnologija bez četkica, daje veću snagu, manje kompaktne dimenzije, dulji vijek trajanja baterije i duži vijek trajanja stroja. Kućište od epoksidnih smola štite motor od abrazivnih čestica prašine. Optimizirani ventilator učinkovito hladi kutnu brusilicu i elektroniku tijekom uporabe i povećava vijek trajanja.

OSNOVNE ZNAČAJKE:
Napon: 18V
Kapacitet baterije: 5,0 Ah
Snaga: 1.000 W
Broj okretaja u praznom hodu: 9000 okr/min
Max. promjer ploče: 125 mm
Prihva: tM14
Dužina: 310 mm
Težina: 1,75 kg

OPREMA: 2x 18,0 Volt / 5,0 Ah XR Li-Ion baterija s indikatorom LED kapaciteta, sustav punjač (za sve XR baterije od 10,8 do 54,0 volti), štitnik, brza spojnica

Dostavu naručenih artikala na vašu kućnu adresu vršimo putem najpovoljnije kurirske službe u trenutku narudžbe, na području čitave Hrvatske, uključujući i otoke.

Mjesta gdje se nalaze poslovnice Izolirke i u radijusu 20km od poslovnice, dostavu vrše djelatnici Izolirke u roku od 3 do 5 radnih dana.

Isporuka naručenih proizvoda se vrši prema rasporedu vožnje tvrke koja vrši dostavu, a to je u pravilu sljedeći radni dan izuzev otoka i nekih manjih mjesta te (ponekad) dubrovačko-neretvanske županije. Raspored vožnje na otoke možete pogledati na internetskim stranicama odabrane kurirske službe.

Izolirka d.o.o. se u slučaju odabira kupca za plaćanje na transakcijski račun obvezuje poslati pošiljku kupcu odmah po zaprimljenoj uplati, a najkasnije u roku od tri (3) radna dana od evidentirane uplate na svom poslovnom računu. Iznimka su proizvodi koji nisu dostupni odmah, a u tom slučaju prodavatelj se obvezuje obavijestiti kupca o vremenu dobavljivosti proizvoda, te definirati eventualnu ponovnu narudžbu kada proizvod bude dostupan.

Naručeni proizvodi pakiraju se na način da tijekom uobičajene manipulacije ne budu oštećeni.

Kupac je na zahtjev djelatnika dostavne službe dužan predočiti identifikacijski dokument u svrhu evidencije o tome tko je preuzeo paket. Ako kupac odbije dati traženi podatak, paket mu neće biti uručen.

Izolirka d.o.o. se odriče svake odgovornosti u vezi oštećenja koja mogu nastati tijekom dostave.

Ako kupac ne primi robu, ili obavijest o isporuci, nakon što je poslana, u očekivanom vremenu, kupac je obavezan o tome obavijestiti prodavatelja kako bi se poduzele radnje pronalaska pošiljke ili kako bi se poslala zamjenska pošiljka.

Ako kupac odbije primiti robu koju je naručio Izolirka d.o.o. ima pravo tražiti od kupca nadoknadu svih troškova koji su vezani za isporuku.

Nakon što dostavljač (tvrtka koja vrši dostavu) zaprimi pošiljku od strane prodavača, prodavač više nije odgovoran za daljnji tijek isporuke i eventualna kašnjenja te probleme koji mogu nastati u vezi daljnje manipulacije i isporuke robe.

Na vrh