Nova web stranica – Svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduje :)

Iz aspekta poslovanja svaka loša situacija može donijeti i nešto dobro, a dokaz tome je proširivanje off-line djelatnosti na on-line mogućnosti u vrijeme “lockdowna”. Tako smo i mi shvatili da nam je ulaganje u on-line trgovinu dodatna opcija, za ovno ili neku drugo “nedajbože” vrijeme. Imali smo mi web stranicu i web shop kao svaki iole ozbiljan poslovni subjekt, ali korona nam je ukazala na sve mane i nedostatke našeg on-line poslovanja. Suočeni sa realnošću odlučili smo napraviti novu moderniju, funkcionalniju i transparentniju web stranicu i web shop. Bilo je tu jaaaaaakkkkooooo pppppuuuuunnnnnooooooo posla! Ali ko stvoreno za rad od kuće, zbog ovih i onih razloga.

Trajalo je to … puno duže nogo što smo planirali, ali krajem godine imali smo temelje nove web stranice i novog web shopa koji je stvoren za nove radne pobjede! I u novu 2001. godinu smo ušli sa novim mogućnostima!

Ovo je rezultat i mi zadovoljni!

Naravno da još nije sve gotovo (vidi se iz priloženog) i da ima još ppppuuuuunnnnnnooooooo posla, ali toga se ne bojimo! Treba još ubaciti puno proizvoda iz našeg širokog asortimana, dodati slike i kvalitetne opise svih proizvoda, ali to je “rudarski” posao koji nikada ne prestaje, jer uvijek nastojimo svoj asortiman proširiti i prilagoditi ga potrebama i željama kupca. “Svakoga dana u svakom pogledu sve više napredujem” biti će slogan naše nove web stranice, a sve naše kupce molimo za strpljenje i konstruktivne prijedloge kojima ćete nam pomoći da budemo još bolji!

Vidimo se u našem on-line ili off-line shopu!

Pozzzzzzz

 

 

Moglo bi Vas zanimati

Na vrh