Mali Sajam za Velike Partnere – Izolirka 2024

Sajam građevinskog materijala pod nazivom Mali Sajam za Velike Partnere koji se održao u petak 24.5.2024. na našem centralnom skladištu Drvara, Vukovarska 154 Osijek, bio je spoj najboljeg iz svijeta građevine.

Izlagači, naši renomirani dobavljači, na svojim su štandovima predstavili najbolje ove sezone u svojoj ponudi te zajedno sa tehničkim osobljem svakom posjetitelju odgovorili na pitanja, dali savjete ili riješili problem ili nedoumicu.

Posjetitelji, naši kupci i oni koji će to tek postati, počastili su nas svojim vremenom i društvom, što posebno cijenimo jer je Sajam prvenstveno namijenjen građevinskim izvođačima kojima je ovo vrijeme srce sezone, a radovi u punom jeku. Vjerujemo da smo ispunili sva njihova očekivanja i da je pauza na gradilištu zamijenila jednako vrijedna posjeta našem Sajmu gdje smo im zajedno sa prodajnim predstavnicima dobavljača dali razloga da je vrijeme provedeno sa nama bilo kvalitetno. Posebni gosti su nam bili učenici Građevinske škole iz Osijeka koji su svoja teoretska znanja upotpunili sa elementima praktičnog iskustva u pojedinačnim razgovorima sa svakim od predstavnik dobavljača.

Naši trgovci, poslovođe iz osam poslovnica, komercijalisti iz veleprodaje i maloprodaje, te predstavnici Uprave Izolirke bili su domaćini u pravom smislu riječi. Atmosfera je bila na nivou, a nije nedostajala ni gastro ponuda za koju se pobrinuo provjereno dobar Fabrique Grill&Beer bar.

Poseban trenutak nam je pripremio dobavljač Soudal koji se za svoja dva najvjernija kupca pripremio vrijedan poklon u obliku bačve za grill kojoj su se vlasnici tvrtke Turkalj Meister i Podest posebno razveselili. Vjerujemo da je ovaj iznenadni dobitak došao u prave ruke i u pravi trenutak!

Bio je ovo izvrstan Sajam koji je ispunio očekivanja svih sudionika. A kako slike govore više od riječi …

             

Moglo bi Vas zanimati

Na vrh