KROVNI PROZOR TONDACH-marenda sa Wienerbergerom

Jeste li znali da Tondach ima svoj krvni prozor? E pa ima! A kako izgleda mogli ste provjeriti kod nas.

Naime, Tondachov krovni prozor dobavljača Wienerberger bio je zvijezda ovog petka na našem skladištu Drvara, u Vukovarskoj 154 Osijek. Uz marendu za izvođače iz Wienerbergera su pojasnili koje su njegove prednosti u odnosu na konkurenciju te kako izvođači mogu doći do iznimno vrijednog alata ugrađujući Tondach krovne prozore. A kako nam je bilo – pogledajte!

 

 

 

“Marenda sa Wienerbergerom” naziv je akcije za predstavljanja krovnog prozora Tondach i novog crijepa “Plan 10” našeg dobavljača Wienerberger našim postojećim i budućim kupcima. Zato pozivamo sve svoje kupce izvođače na marendu, u četvrtak od 9 do 13 sati na naše centralno skladište Drvara, na Vukovarskoj 154 Osijek.

Predstavnici dobavljača predstaviti će sve prednosti i pozitivna iznenađenja svojih novo lansiranih proizvoda koji će svoje kvalitete dokazati na terenu uz pomoć svih izvođača koji će im dati šansu. A kako bi za dolazak motivirali izvođače, uz pripremljenu toplu marendu i hladno pivo za sve sudionike, Wienerberger je pripremio i mogućnost osvajanja iznimno vrijednih nagrada u obliku profesionalnog alata.

Zato ako ste zainteresirani i raspoloženi za nova saznanja, dobro društvo i vrijedne nagrade, vidimo se u četvrtak na Drvari.

Svoj dolazak možete potvrditi u svi našim poslovnicama ili u marketing Izolirke na mob. 091/503-8430 (Sanja).

Vidimo se!

 

Moglo bi Vas zanimati

Na vrh