Izolirkin jesenski letak za 9-10/2023

Ljeto nije gotovo i još stignete odraditi sve planirane ili započete kućne projekte, ali jesen kuca na vrata i mi smo spremni! 

Zavirite u naš jesenski katalog i sigurno ćete pronaći inspiraciju za svoje građevinske projekte. Planirate gradnju, adaptaciju ili dekoraciju svog prostora obratite se s povjerenjem u vama najbližu Izolirka poslovnicu. Širok izbor proizvoda i prihvatljive cijene poznata su garancija naš kupcima koji nam se uvijek vraćaju.

Poslujući po principu „od podruma do krova” u ponudi imamo sve kategorije proizvoda: pokrovi, fasadni sustavi, drvena građa, izolacije, suha gradnja, okućnica, podne obloge, odvodnja, boje i lakovi, te naravno alati i oprema. Izolirka je pravi profesionalac sa bogatim iskustvom i voljom za prilagođavanje svakom kupcu. Ponosni smo što većina kupaca koji su kupovali kod nas, ostaje kod nas, a preporuka drugim investitorima osigurala nam je dugoročno poslovanje i proširenje poslovanja na osam poslovnica širom Slavonije i Baranje.

Imati pravog partnera za bilo koji posao je bitno. A imati pravog partnera u građevinskim zahvatima je jako bitno. Baveći se prodajom građevinskog materijala već nekoliko desetljeća Izolirka je dokazala da je svojim kupcima pravi partner.

Iz ponude jesenskog letka izdvajamo: Jupol boje za unutarnje zidove, opločnike i ploče za okućnice, betonski crijep, Velux krovne prozore, Egger laminate, radnu odjeću i obuću, gipsane ploče za zidove i stropove, mineralnu vunu uz ljepila i žbuku za fasade, pvc prozore i vrata, razne vrste alata i kao šećer na kraju fasade budućnosti sa Double Dry tehnologijom by Ceresit.

I još puno, puno, puno toga… Čekamo Vas!

Vaša Izolirka

Moglo bi Vas zanimati

Na vrh