ŠILJCI PROTIV GOLUBOVA INOX 100 cm

Kategorija: Pokrovi

Na zalihi

Cijena

cijena: 29,99 knkn/kom

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

ŠILJCI PROTIV GOLUBOVA 100cm INOX

Šiljci

su igličasta zaštita izrađena od visokokvalitetnog fleksibilnog materijala (nerđajući čelik S 304) i polikarbonantne baze otporne na vremenske prilike i na temperaturu od – 40 do + 150C. Proizvod je prirodan i vrlo učinkovit u zaštiti od golubova, vrabaca, svraka, vrana i drugih ptica. Iglice su savitljive i zatupljene na vrhu, tako da predstavljaju mehaničku prepreku za ptice, blago ih odgurujući od površine na kojoj su šiljci postavljeni i tako u potpunosti onemogućava njihovo pristajanje, zadržavanje i gniježđenje. Igličasta zaštita je nestabilna i neprijatna
za pticu tako da će spriječiti njihovo slijetanje na krov, terasu , prozor, ….itd. Prepreke ne ozljeđuje ptice, nego ih samo odvraćaju od namjere, a na kraju prisiljavaju da zauvijek promijene mjesto sletanja i zadržavanja.
Šiljci su vrlo jednostavni za instalaciju ( ljepilo, silikonski kit, vijci… ), pa može biti instaliran na ravnim krovovima, pločicama, klima uređjajima, na svim vrstama podloga, od kamena, stakla, lima, cigle, drveta i metala.
Prednosti:

  • ekonomično i lako za instalaciju;
  • efikasno tjera ptice zauvijek;
  • ekološka zaštita;
  • humana zaštita ( ne ozljeđuje ptice );
  • jednokratno postavljanje i neograničen vijek trajanja