-10%

GUTTAPRAL K9 PLOČA 2,00×0,855M

Kategorija: Pokrovi

Cijena

Obriši

Cijena od: 71,33 knkn

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Praktično i povoljno rješenje

Saniranje ne mora nužno biti skupo: najbolji primjer za to su bitumenske valovite ploče za prekrivanje krovova. Vrijeme je za novi pokrov na vašoj vrtnoj kućici ili gospodarskom objektu?! U tom slučaju visoko kvalitetne, dugovječne a istovremeno povoljne guttapral bitumenske valovite ploče idealno su rješenje za vas. Možete birati između tri atraktivne boje.

Ploče su diljem godina upotrebljavane za oblaganje zidova kao i ostala saniranja okućnice i vrta.

Dugovječno rješenje za krov i zid

Na visoko kvalitetne guttapral bitumenske valovite ploče , gutta izdaje 15 godišnju garanciju na vodonepropusnost. Pored toga materijal ima mnoge druge prednosti: otpornost na mraz i ostale vremenske uvjete, robustan je, može se lako obrađivati, iznimno lagan. Zahvaljujući ovim iznimnim karakteristikama, guttapral bitumenske valovite ploče jednostavne su za obradu i rukovanje, samim time omiljen izbor majstora diljem svijeta.

Moderniziranje krovova sa guttapral bitumenskim valovitim pločama

Visokoj stabilnosti ploče uvelike pridonosi višeslojna struktura koja omogućuje polaganje na laganu podkonstrukciju. Obzirom da se mogu prilagoditi različitim podkonstrukcijama, guttapral bitumenske valovite ploče mogu se jednako koristiti za moderniziranje kao i za saniranje.

Savjeti za sigurniju i jednostavnu ugradnju

Ako slijedite osnovne upute za ugradnju, polaganje guttapral bitumenskih valovitih ploča polazit će vam od ruke brzo i jednostavno. Važnu ulogu ima paropropusna, vodonepropusna krovna folija koja sprječava prodiranje vode koja može nastati kondenziranjem. Preporučamo pritom korištenje guttafol visokokvalitetnih krovnih folija. Nakon opisane pripreme podkonstrukcije, slijedi jednostavno i brzo polaganje guttapral bitumenskih valovitih ploča korištenjem pile, čekića i čavala pripadajuće boje.

Postavljanje ploča vrši se u suprotnom smjeru najčešćeg smjera vjetra. Obavezno obratite pažnju na bočno zamaknuto polaganje za pola ploče. Detaljnije upute potražite na uputama za ugradnju.

Prednosti

  • povoljan pokrov
  • dugovječan, bez održavanja
  • dostupan u četiri prirodne boje
  • iznimno lagan
  • jednostavna obrada i brzo polaganje
  • 15 godišnje jamstvo prema jamstvenim uvjetima

Mogućnosti primjene

  • prekrivanje krovova
  • oblaganje zidova
  • saniranje starog krova
  • i ostale vaše ideje…