CRIJEP SYNUS SLJEMENI s kopčom

Kategorija: Pokrovi

Na zalihi

Cijena

cijena: 27,94 knkn/kom

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Terran logo

Terranov proizvod SYNUS sa 3,9 kilograma po komadu i velikim formatom (s utroškom 10 komada/m2) čini jedan od najlaganijih i najekonomičnijih pokrova u klasi .
Zbog male težine kvadrata (39 kg) i velikog raspona kliznog letvanja idealan je za sanacije i prekrivanja a prepoznatljivi Mediterranov zaštitni premaz osigurava otpornost na vremenske uvjete i jamči dugovječnost.

Inovacijama, stalnim tehnološkim napretkom te iskustvom u proizvodnji od preko 90 goditTerran je dostigao nivo kvalitete da na sve crijepove iz svog proizvodnog asortimana daje pisanu garanciju od čak 50 godina.

Pokrovni element sljemena i grebena. S obzirom na vremenske prilike, kod postavljanja crjepova treba uzeti u obzir prevladavjući smjer vjetra i svaki element treba učvrstiti. Po mogućnosti, vjetar se ne smije provući ispod sljemenjaka, odnosno količina oborina koji ovdje ulaze mora biti minimalna. Sa zakivanjem ili zaptivanjem sljemenjak je otporan na oluje. Ranije uobičajeni postupak žbukanja ili bojanja se ne preporučuje. Za učvršćivanje letvi sljemena treba koristiti nosač letvi.