-10%

CRIJEP RUNDO EL 1/1 crveni

Kategorija: Pokrovi

Jedinična mjera: kom

Cijena po kom : 1,30  (9,79 kn) 1,17  (8,82 kn)

Na zalihi

Cijena

cijena: 1,17  (8,82 kn) cijena: 1,30  (9,79 kn)

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Proizvod Terran RUNDO je pravi građevinski biser. Prilikom razvoja crijep je izdubljen duplo zavođenim rezom. Glavni cilj nam je bio stvoriti proizvod kojega je lako primijeniti, u povoljnoj cjenovnoj kategoriji. Sa našim proizvodom, crijepom za krov RUNDO stvorili smo harmoniju ugođaja koji odgovara zahtjevima modernoga doba i tradicije.
Elegant površinska obrada proizlazi iz tehnike i načina nanošenja, te iz tog razloga, postiže se prirodan, harmoničan izgled pokrova, te velika stabilnost boje.

Kako bi se postigla glatka površina svilenkastog sjaja, tehnološki se na određeni način vrši završni premaz i obrada površine crijepa. U ovom smo postupku istražili kako svaka faza tehnike nanošenja osigurava izuzetno visoki stupanj zaštite boja, trajnosti, i sjaj premazane površine. Izražena optika naglašena povišenim profilom nudi dugotrajnu zaštitu, visoku kvalitetu i estetsko savršenstvo na svakom domu. Zahvaljujući tehnologiji Elegant površinske obrade, spoj jednostavnosti i elegancije zadovoljavaju i najzahtjevnije kupce.

Prednosti postupka za površinsku obradu Elegant-a:

visoka zaštita boja;
izvrsna otpornost na površinske abrazije;
otpornija površina;
povećana zaštita od mahovine;
glađa površina;
svilenkasti izgled.

– Dimenzija: 330 x 420 mm
– Težina: 4,40 kg/kom
– Kom/pal: 240
– Širina pokrova: 300 mm