-10%

MAPEI MAPESIL AC

Kategorija: Veziva i ljepila

Cijena

Obriši

Cijena od: 56,14 knkn

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Silikonska masa za brtvljenje bez otapala na osnovi acetatnog zamreženja, otporna na bakterije i plijesan; raspoloživa u 34 boja i transparentnoj.
Trajno elastično brtvljenje u unutarnjim i vanjskim prostorima sa sposobnošću prilagođavanja do 20% od početne dimenzije.
Mapesil AC se primjenjuje za:
– brtvljenje spojeva u zidnim i podnim oblogama od pločica i cementnih proizvoda, pod uvjetom da nisu izložene visokoj abraziji;
– brtvljenje spojeva između odvoda i sanitarne opreme te pločica u kuhinjama, kupaonicama i tuš kabinama u bojama koje čine sklad s fugirnom masom;
– brtvljenje dilatacijskih spojeva, također u bazenima;
– spojeve staklenih elemenata i umjetničkih staklenih vitraža;
– brtvljenje vratnih i prozorskih okvira;
– brtvljenje spremnika, zračnih kanala, vodovodnih cijevi itd.;
Primjerena je i za potpuno prilagodljivo brtvljenje među konstrukcijskim elementima u graditeljstvu, strojarstvu, brodogradnji, automobilskoj industriji itd. Mapesil AC vrlo dobro prianja na staklo, keramičke pločice i eloksirani aluminij. Uz prethodnu primjenu premaza za povećano prianjanje, Primer-a FD može se primjenjivati i na betonu, drvetu, metalu i obojenim površinama, te prije svega na površinama s trajnom ili često prisutnom vodom. POTROŠNJA: ovisi o veličini spojeva: 1,02 kg/litra volumena. AMBALAŽA: kartuše od 310 ml.