Izolirka d.o.o » Naši proizvodi » Gruba gradnja » Veziva i ljepila » BK BOND 1/1

-20%

BK BOND 1/1

Kategorija: Veziva i ljepila

Bekament

Na stanju: 18.00 KOM

Cijena:

44,19 kn/KOM   (55,24 kn/KOM)

BK-BOND

Visoko adhezivna podloga za slabo upojne površine

Primjena:

BK-Bond je visoko adhezivna podloga koja se prvenstveno koristi s ciljem poboljšavanja prionjivosti na glatkim, slabo upojnim i problematičnim površinama, poput keramičkih pločica, glatkih betona i ostalih čvrstih kompaktnih neupojnih površina. Proizvod BK-Bond razrijeđen vodom se može koristiti i pri nanošenju glet masa, ljepila za keramiku, samorazlijevajućih masa, mineralnih maltera i sl., na gips kartonske ili cementno-vlaknaste ploče, anhidrit podloge, visoko apsorbirajuće žbuke i druge cementne podloge. Nanošenjem BK-Bond-a radi se vezivanje zaostale prašine i egalizacija površine, a na taj način se ostvaruje i bolje vezivanje idućeg sloja za podlogu.

Priprema i nanošenje:

Prije upotrebe BK-Bond obavezno dobro promućkati. BK-Bond se u slučaju primjene na slabo upojnim površinama nanosi nerazrijeđen, četkom ili kratkodlakim valjkom obično u jednom sloju. Na ovako nanesen premaz mogu se primjenjivati neredni slojevi nakon min. 6h sušenja na normalnim uvjetima (23°C i 50-60% r.v.z.), kada premaz postigne otpornost na grebanje. U slučaju primjene na upojnim površinama proizvod je potrebno razrijediti vodom u omjeru 1:3 (primer : voda). Razrijeđen proizvod, nanositi četkom, valjkom ili špricom u 1-2 sloja ovisno o upojnosti i željenom efektu, po principu mokro na mokro.

Temperatura primjene: Od + 5°C do +30°C. Ne raditi po izravnom suncu, kiši ni jakom vjetru.

Potrošnja:

Oko 100-150 ml/m², ovisno o upojnosti i namjeni.

Rok trajanja i skladištenje:

12 mjeseci u originalno zapakiranoj ambalaži. Skladištiti na temperaturi od +5°C do +25°C, zaštićeno od sunčeve svjetlosti i smrzavanja.

Pakiranje

1 l.