-10%

STROPNI BLOK 25x42x14 LEIER

Kategorija: Opekarski proizvodi

Jedinična mjera: kom

Na zalihi

Cijena

cijena: 1,49  (11,23 kn) /kom cijena: 1,66  (12,51 kn) /kom

PDV uključen u cijenu proizvoda.

Slika ne mora odgovarati stvarnom izgledu proizvoda.

Stropna ispuna je element za popunjavanje prostora između fert gredica. Tradicionalna stropna ispuna je olakšana i može se primijeniti u bilo kojem stropnom sustavu.

Kvalitetan element odlične zvučne i toplinske izolacije. Odlikuje dobrim provođenjem para, uz odlične tehničke i uporabne karakteristike.

Leiertherm keramički zidarski elementi u sebi objedinjuju povoljne temeljne osobine gradnje opekom. Proizvodnja sirovine i ponovna prerada opterećuju okoliš u minimalnoj mjeri.

Opeka je materijal koji ne gori. Prema tome, objekti građeni od opeke sigurni su od požara. Zidovi od opeke imaju povoljne osobine po pitanju čvrstoće, a otporni su i na mehanička opterećenja. Zidne konstrukcije imaju dobru zvučnu izolaciju.
Zbog gustoće materijala, konstrukcije od opeke imaju iznimne sposobnosti vezane uz akumulaciju topline i regulaciju temperature. Opeka također ima dobra svojstva regulacije vlažnosti zraka te, prema tome, omogućuje izgradnju stambenih prostora s ugodnom mikroklimom. Zidovi od opeke odlično se mogu žbukati.
Ovom sustavu uz nosive vanjske zidove pripadaju i pregradne ploče te elementi za nadvoj. Jednoznačna prednost primjene ove grupe proizvoda je u tome, da su elementi proizvedeni od materijala iste kvalitete. Zbog navedenoga, zidne konstrukcije i nadvoji mogu se graditi sličnom tehnologijom i u jedinstvenom mjernom sustavu.